3 gode råd til dig der skal flytte med akvarier

Har du akvarie, og står du overfor at skulle flytte, så kan dette virke som en stor udfordring. Akvarier er nemlig som oftest ret tunge, og mange har svært ved at overskue, hvordan de både får flyttet det store monstrum, men også hvordan de bedst muligt flytter de kære fisk. I denne guide vil vi forsøge at give dig 3 overordnede råd, som du bør overveje, når du skal flytte og gerne vil have dine akvarier med.

Planlæg, planlæg, planlæg

Som det er tilfældet med mange andre ting, er det en rigtig god idé at have en plan, før du begynder er flytte dine akvarier. Det anbefales således, at du sætter dig ned og tænker over, hvordan du nemmest muligt kan flytte akvarierne, således at du har styr på de problemer, der kan opstå under en sådan flytning. Flyttedage kan ofte være ret stressede, så læg derfor en god plan, før du går i gang, så du er sikker på, at der er styr på processen.

Når du skal flytte dine akvarier, er der nogle overordnede ting, du bør tænke på. Som det første bør du overveje, hvordan du flytter dine fisk. Det kan måske være en tillokkende tanke bare at købe nye fisk, men dette kan nemt blive meget dyrt, og det er jo er levende væsener, vi taler om! Som det andet, skal du tænke over, hvordan du flytter og transporterer selve akvarierne, således at de ikke tager skade under transporten.

Få professionel hjælp

Har du svært ved at overskue, hvordan du skal flytte dine akvarier, kan det måske være en god idé at kontakte et flyttefirma til at hjælpe dig med løftearbejdet, da flyttefirmaet burde have erfaring indenfor dette område. Professionel hjælp kan være med til at give dig overskud til andre ting, og du får mere tid til at tænker over, hvordan du eks. bedst muligt kan flytte dine fisk.

Netop fiskene bør være en af dine store overvejelser. Forskellige fiskearter har forskellige behov, og du bør derfor tænke over, hvordan du bedst muligt flytter dem, således at de bliver mindst muligt stressede. Stress kan føre til sygdom og tidlig død, så det er i høj grad vigtigt, at du mindsker dette

Pas på vandet!

En anden ting, du bør tænke på, når du skal flytte med akvarier, er, hvad du skal gøre med alt vandet. Er du lidt oppe i årene og oplever problemer med inkontinens, så kan sådanne problemer løses med tena, men ved flytning af akvarier kræves der lidt mere omtanke, når der skal være styr på det våde element. Tænk derfor på, om du vil flytte akvarierne, mens de er fyldte, eller om det muligvis er en god idé at tømme dem. Dette er helt og holdent afhængigt at din situation, og nogle vælger at tømme deres akvarier helt eller delvist, mens andre flytter dem med alt deres indhold intakt. Tænk derfor over omstændighederne og tilpas flytningen derefter.

Skriv en kommentar