3 modetrends du skal holde øje med i slut 2017

Sommeren er forbi og det betyder at butikkernes efterårskollektioner sættes frem i butiksvinduerne. Vi gemmer sommertøjet væk og finder de lange bukser og varme sweatre, der har ligget bagerst i klædeskabet, frem. Sidste års efterårslook er bare ikke nok, så den trænger til at blive shinet op med dette års modetrends. Så her får du 3 modetrends for 2017, som enhver kvinde bør have i klædeskabet eller makeuptasken dette efterår.

1. Nyt tøj i friske farver og gamle mønstre

Dette efterår og vinter er langt fra kedelig og grå, når man kigger på årets tøjtrends. Efterårets grå, sorte og beige nuancer kombineres med friske farver som pink, lilla, gul og kongeblå. Disse farver har været karakteristiske for hele 2017, og blev i starten af året præsenteret i musicalfilmen ”La La Land”. Udover farver finder man også masser af mønstre i efterårskollektion, nogle er kendinge fra sidste år såsom striberne og prikkerne, men dette år bringer også på nogle traditionelle og ældre kendinge, nemlig det ternede mønster. Det er specielt dette års bukser, som kan findes i grå og beige nuancer med et sort og hvidt ternet mønster. Disse elegante bukser passer perfekt til både de nye farverige og de mere neutrale trøjer. Er man på udkig efter nogle mere faverige bukser, så bringer dette års buksetrend på bukser i en rosen rød farve.

2. Gellack: Så er det slut med hakker i lakken    

Når man har fået styr på outfitet, så er det tid at smukkesere resten af kroppen. Hvis der er noget vi kan li’ så er det at vores negle matcher til vores outfit. Udover at være kompliceret at lægge et fejlfrit lag neglelak, så ender det ofte med at lakken skaller af blot et par dage efter at den er lagt. Men spildt arbejde skal være slut nu. Så derfor kan man med fordel tage et kig på kvalitetsneglelak, hvor den helt nye trend er gele negle også kaldet gellack. Hvis du ikke allerede har hørt om gellack, så er det på tide at du bliver oplyst. Gellack er en gelebaseret neglelak, som hærder op i UV- eller LED-lys i stedet for at lufttørrer. Lakken tørrer med det samme og du undgår dermed ujævnheder i lakken grundet berøring før lakken er tør. Gellack holder op til 14 dage, og er altså mere holdbar end de almindelige neglelakker.

Klik også her og se den hotte og meget populære CDN Vinylux neglelak.

3. Så mangler vi bare de rigtige accessories

For at fuldende vores efterårslook, så mangler vi bare det sidste –nemlig vores accessories. Vejrskiftet fra sommer til efterår, gør at hansker, halstørklæder og huer findes frem og i denne afdeling gælder citatet: ”Jo større jo bedre”. Samme gælder for smykkeafdelingen, hvor de store øreringe vises frem både i metaludgaver og i stofudgaver, hvor der gerne ses en ”kvast-effekt” i enden. Disse stoføreringe går rigtig godt med en hvid sweater. Når det angår dette års fodtøj, så kommer det ikke som nogen overraskelse, at den sorte ankelstøvle stadig er en sikker vinder. 

Skriv en kommentar