Hvor findes de billigste Afbudsrejser til Bulgarien alt inklusiv?

Vi rejser mere end nogensinde. Det betyder at vi bestiller flere rejser. Og jo flere bestillinger, jo flere afbud bliver der også. Derfor har det aldrig været nemmere at finde billige afbudsrejser.

Alle de store rejsebureauer har nu deres egen afbudsrejse service. Der kan du finde rejser som er blevet afbestilt af deres kunder. Men du behøver slet ikke holde dig til bestemte rejsebureauer. Afbudsrejser kan du nu finde 24/7, året rundt. Det gør du på websider af virksomheder der har specialiseret sig i det.

Det betyder også at du ikke selv behøver at finkæmme det ene rejsebureau efter det andet, for at finde fx den billigste afbudsrejse til Bulgarien. Det har specialister som www.rejsetilbud.dk allerede gjort for dig. På hjemmesiden kan du simpelthen finde alle aktuelle afbudsrejser til Bulgarien, uanset hvem der organiserer dem. Og tilbuddet er selvfølgelig ikke begrænset til Bulgarien.

Rejs verden rundt på afbud

Hvis du er fleksibel når det gælder ferie, så har du helt vildt mange muligheder. Du kunne teoretisk rejse verden rundt i al evighed, på afbud. Nogle gange er afbudsrejser billigere end hvad du kunne blive hjemme for.
En afbudsrejse til Bulgarien fx kan du få til under 800,- kroner for en uge. Det er alt inklusive: flyrejsen til og retur, indkvartering på 3 stjernet hotel samt halvpension, dvs. med frokost og aftensmad.
Det er faktisk billigere end at blive hjemme i Danmark. Så det kan faktisk lade sig gøre at tage på ferie og bruge færre penge end hvis du ikke gjorde.
Hvad mere skal der til for at overtale dig til en afbudsrejse?

Hvad er ulempen med afbudsrejser?

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt. Så der må også være nogle ulemper.
Men hvorfor? Afbudsrejser kan være billige, fordi de allerede er betalt for. Den oprindelige kunde har betalt for rejsen. Afhængig af omstændigheder og handelsvilkår kan kunden få en større eller mindre del af prisen tilbage, ved et afbud.

Mange har i dag også en afbudsforsikring. Hver gang du booker en rejse, får du også tilbudt en afbestillingsforsikring. I så fald bliver rejsen betalt af forsikringen. Der kan være mange grunde til afbud på en booket rejse. Men det er sådan set ikke dit problem. For dig er der kun fordele.
Den eneste ulempe kan være at afbudsrejser typisk kommer med kort varsel.

Hvordan kan afbudsrejser være så billige?

Med en afbudsrejse får du præcis den samme rejse som den oprindeligt var booket. Bare billigere. Rejsebureauet skal kun få differencen mellem den oprindelige pris og en evt. refundering. Lykkes det, har de gjort samme overskud som om intet var sket. Faktisk, hvis et rejsebureau er heldigt og kan sælge næsten alle afbudsrejser, kan de ende med en større profit end ellers.

Bortset fra den oprindelige kunde måske, er afbudsrejser win-win situationer for alle involverede. Og hvem ved, måske var det endda en glædelig årsag, der har ført til afbuddet?