Sådan finder du din personlige stil

Er du lidt i tvivl om, hvad din stil er? Føler du, at du hele tiden skifter mellem den ene, den anden og den tredje? Ville du gerne have en personlig stil, som du kan købe tøj efter? Det kan du også sagtens få. Det gælder blot om at få nogle god råd med på vejen og at finde det rigtige sted at lede efter tøj.

Hvis du ønsker at komme et skridt tættere på at finde din egen stil, kan du læse med herunder, hvor du får 7 gode råd til at finde din stil og en guide til, hvordan du kigger på tøj med formålet om at finde din egen stil.

7 gode råd til at finde din stil

Det kan være forvirrende og hårdt at skulle finde sin egen stil, men det behøver såmænd ikke at være så svært. Med disse 7 råd skulle du i hvert fald meget gerne komme en del tættere på målet:

  1. Tænk dig godt om. Som med alt andet skal du arbejde for at finde ud af, hvad din stil faktisk er.
  2. Tag på shopping. Både i fysiske butikker og på nettet – brug lang tid på det.
  3. Mærk efter. Fik du et sus i maven, da du så den trøje? Eller skete der ingenting? Hvis du mærker godt efter, er der en stor sandsynlighed for, at du kan føle, hvilket tøj der gør dig glad.
  4. Vælg den rigtige størrelse. Det nytter ikke noget at tage en størrelse small på, hvis du er en large og omvendt.
  5. Vælg det rigtige sted at kigge på tøj. Når først du finder det rigtige sted at kigge på tøj, er der en stor sandsynlighed for, at du lynhurtigt vil finde ud af, hvad du godt kan lide.
  6. Læs en masse guides om din form og din størrelse, og hvilket tøj der passer bedst til dig. Det hjælper.
  7. Lad være med at være bange for at iføre dig noget. Så længe det gør dig glad!

Når du skal kigge på tøj

Når du skal kigge på tøj, kan du både vælge at gøre det i fysiske butikker, og du kan også vælge at gøre det på internettet. I virkeligheden kan du få noget hjælp, men på nettet er der et større udvalg, en masse guides og så er priserne tit lavere.

Hvis du vælger at kigge på internettet, kan du blot søge på tøj, og så vil der selvfølgelig dukke et hav af sider op. Vælg derefter de første fem sider, og kig dem godt igennem. Er der nogle af siderne, der gør dig gladere end andre? Begynder du så småt at kunne mærke, hvilket tøj der er dig, og hvilket tøj der ikke er?

Hvis ja, tillykke! Hvis nej, så bliv ved, og så skal det hele nok gå. Gem en masse tøj i din indkøbskurv og kig derefter tøjet igennem. På den måde vil der på et tidspunkt danne sig et mønster i det tøj, du køber, og så står du faktisk tilbage med din helt egen, personlige stil.

Skriv en kommentar