Svømmeferie giver idyl i familien

Langt de fleste af os kender den danske strand. Den er super lækker, og vi ved, at tyskerne er misundelige. Desværre er den ret årstidsbetinget, og derfor er badesæsonen også kogt ned til ganske få måneder midt på året. En svømmeferie for dig og din familie kan dog stadig sagtens lade sig gøre. Også inden for landets grænser. Hvis du ikke har mulighed for at tage udenlands, så er der et bredt udvalg af gode muligheder i Danmark.

Badelandet er det sikre valg

Når man tager på et weekendophold, så er vigtigste for langt størstedelen, at man får en speciel oplevelse og nærvær med dem, man holder af. En ferie, hvor der er et badeland lige ved siden af hotellet er et sikker hit hos familiens yngste medlemmer. Børnene vil med garanti få en fantastisk oplevelse med vippeudspring, rutsjebaner og bobler, mens du vil få en masse nærvær med dine børn. Om aftenen kan der hygges på en restaurant eller på hotellet, og børnene vil stille og rolig falde i søvn efter en lang dag med masser af bevægelse i vandet. Popularitet vil i hvert fald ikke falde, hvis valget falder på badeferie og overbringelsen af den nyhed vil nok skabe jubel.

Den ubevidste tryghedsfaktor

Uden at du ved af det, så er der en god tryghedsfaktor ved at tage med familien på badeferie. Det er nemlig en rig mulighed for at lære de mindste at svømme, og den psykologiske effekt det får at vide, at ens børn kan svømme i fremtiden er tit undervurderet. Det giver dig ro i sindet, når vejret byder på solskin, og I skal på stranden, mens du ligeledes trygt kan sige ”ja”, når dine børn bliver store nok til at tage alene i svømmehallen med nogle venner. Sidst, men ikke mindst, vil det også bringe noget lærerigt til børnene, mens at du som underviser vil have kvalitetstid med dine nærmeste.

Find et badeland nær dig

Det danske land byder på masser af muligheder for at tage på badeferie. Uanset din geografiske placering vil der være et badeland i en overskuelig kørselsafstand for dig. Det kan også være, at I vælger bevidst at køre langt for at se en anden del af landet. Valget er naturligvis jeres. Mitophold.dk har lavet en liste med badelande, der er værd at besøge og de egner sig alle sammen til at have hele familien med. De trygge rammer som det er at have familien med sig i badeland, er samtidig også en oplagt mulighed til at lære de mindste om det grundlæggende ved svømning.

Husk at slappe af

Selvom badeferie er skønt, så er det også vigtigt, at man får genopladt batterierne, når man tager på weekendophold. Heldigvis er det to ting, som sagtens kan kombineres. Som den ovenstående liste indikerer, så har mange af landets badeparadis tilhørende hytter eller boliger, som du og din familie kan bo i. Her kan dig og konen slappe af om aftenen efter en lang dag, hvor I måske er gået på kompromis med børnene. Nu kan I få jeres gevinst i form at et par unger, der sover som en sten efter en stor energiudladning og lidt tid til jer selv.

Skriv en kommentar