Flere elektrikere har fået styr på regnskabet

Vi ved alle, at håndværkere i dag ikke kan komme uden om økonomien. Som elektriker kender du sandsynligvis alt for godt til kampen om at lave momsafregninger og at bogføre løn. For at gøre dit liv lettere, så har du mulighed for, ligesom mange andre el-installatører, at vælge Dinero. Hos Dinero bliver revisionen udført for dig så langt hen ad vejen som muligt, så du ikke skal hive hårene ud over store Excel-ark og forvirrende takster!
Dinero er et program, som skal udføre så meget af regnskabet for dig. Her finder du letforståelige begreber og automatiske funktioner, som markant kan lette det økonomiske arbejde for dig som håndværker.
Se mere på https://dinero.dk/hvem-er-dinero-for/elektriker/.

Brug tiden på at være håndværker og ikke revisor

For mange elektrikere, og håndværkere generelt, er det langt sjovere og mere spændende at udføre håndværksmæssige, men desværre er der bare nogle opgaver, som også skal løses, selvom de er sure. For mange håndværkere inkluderer dette netop regnskaber og bogføring. Hvis det heller ikke er i dine kompetencer, så kan det føles som en kamp at skulle igennem disse mange dokumenter.
Med Dinero bliver det dog gjort lettere for enhver, for funktionerne er blevet automatiseret på mange områder. Dette betyder at der eksempelvis for skattefradrag er udregnet og gjort klar til, at du indtaster priser fra produkter og ydelser af forskellige art. Som elektriker kan du altså få mere tid til det spændende håndværk, mens Dinero tager sig af regnskabet på en måde tilpasset netop dit fag!

Klar det hele på farten med en smartphone!

I dag har vi alle samme smartphones med os i hverdagen, og det kan komme dig til gode. Kender du til kvitteringer, som bliver væk, eller som er blevet revet midt over? Så er der gode nyheder. Med en smartphone, så kan du bruge app’en, der medfølger Dineros regnskabsprogram, til at gemme kvitteringer. Her tager du bare et billede med telefonen, og så uploades regningen automatisk til skyen, hvor du altid kan hente den ned. Herfra får du den som en PDF-fil, der hurtigt kan printes.
Fakturaer kan også, for mange elektrikere, blive til for meget af det gode. Derfor kan du oprette og sende fakturaer fra din smartphone, nemt og bekvemt. Her har du mulighed for at oprette en faktura med blandt andet tjenester som EL Status. Så bliver det utroligt let at få disse dokumenter sendt ud til de rigtige mennesker. Du kommer til at bruge mindre tid på at læse om elinstallationer og mere tid på rent faktisk at lave disse installationer.

Vælg fleksibilitet og mulighed for tilpasning

Der er altid mange ting at holde styr på – alt fra løn til fakturaer, fra kvitteringer til momsfradrag. Så hvordan gøres det nemmest? Hos Dinero er svaret, at du bruger de tjenester, du altid bruger, og så overfører det til Dinero. Her får du integration med blandt andet følgende services:

  • Dataløn
  • Danløn
  • EL Status

Du slipper for eksempel for at skulle indtaste masser af kolonner med oplysninger om løn ind i forskellige dokumenter. Du kan klare det hele med eksempelvis Danløn. Herfra eksporterer du bare det hele til Dinero med en enkelt knap! Med disse funktioner kan du beholde mange af dine vanlige rutiner – det hele bliver bare lidt smartere.

Spar tid og lav det sjove arbejde

Er du, som mange andre håndværkere, skarp til dit fag og ikke altid fan af økonomien, så hjælper Dinero dig. Med tjenesten skal du ikke sidde sidst på sæsonen og stresse over fradrag, mistede kvitteringer eller manglende dokumenter. Det hele samles let og elegant, så det er lettilgængeligt. Derfor kommer du ikke til at bruge julen druknende i kvitteringer eller fakturaer. Med Dinero kan du spare tid, så det, du er uddannet til, kan komme i første række!

Skriv en kommentar