Se fisk i virkeligheden – 3 eksotiske rejsemål

Er du vild med fisk? Det er ikke underligt. Når du har stået i et akvarium og set på de store farvestrålende fisk, er det ikke mærkeligt, at du er blevet fascineret af dem. Hvis du drømmer om at se dem i virkeligheden, kommer vi her med tre bud på eksotiske rejsemål, hvor du nemt kan få den drøm udlevet.

1. Bali

Den indonesiske ø Bali er et rigtig godt sted at se på farvestrålende fisk, der svømmer rundt fuldstændig upåvirket af din tilstedeværelse. Det er også et godt sted at tage et dykkercertifikat og på den måde, kan de to ting forenes på fornemmeste vis. Vandet er krystalklart, hvilket gør, at du kan se rigtig mange meter frem for dig, når du dykker.

2. Thailand

Thailand er kendt for sine lækre badestrande, men hvis du er mere interesseret i, hvad der foregår under havets overflade, har du også rigtig gode muligheder for det. Igen er det meget billigt at tage et dykkercertifikat, hvilket gør det muligt for dig at komme på besøg i fiskenes verden. Med Thailands mange øer er det nemt at vælge et sted, der passer godt til det, som du har lyst til.

Hvis du ikke har lyst til at dykke, er der også andre måder, hvor du kan opleve de eksotiske fisk. Det kan for eksempel være ved at komme ned og vandre på havbunden med en kuppel med en iltslange i på hovedet.

3. Filippinerne

Et andet sted, hvor du har masser af forskellige øer at vælge imellem, er Filippinerne. Det store ørige rummer et væld af forskellige øer, hvilket giver dig mulighed for at besøge flere og opleve et meget forskelligartet dyreliv. Du kan nemt tage et dykkercertifikat på øerne. Det er ofte langt billigere end at gøre det herhjemme.

Skriv en kommentar